Hebei Sanqing Machinery Manufacture Co., Ltd.

Za Ice Pop cijevi, plastične bočice, kugle loptice, kante Jerry

Dom > Novosti > Sadržaj
Uvođenje na tržište kokaina Moulding stroj
- Mar 20, 2018 -

1 zemljopisni položaj i prednosti Dubai je u UAE drugi najveći emirat, površine 3885 kvadratnih kilometara, Računovodstvo za oko 5% od ukupne površine, stanovništva od 1.4 milijuna (2004.), Računovodstvo za 30% od ukupnog stanovništva. Dubai stanovnika dolazi iz 202 zemalja i regija. Dubai se nalazi u Europi, Aziji i sobe tri kontinenta, sa vrlo važan strateški i poslovni status, pokrivaju proširenje populacije 1,5 milijardi potrošača velika tržišta.

2 ekonomska situacija Emirat Dubai je financijske, ekonomske i trgovinske središte UAE, kao i poslovnih i turističko središte na cijeli Bliski istok, koji je poznat kao "Hong Kong" na Bliskom Istoku. Ujedinjeni Arapski Emirati je Koncentriran na 70% ne-naftne trgovine, kao i naslov "Trgovina kapitala".

3 u tržišnom okruženju ima jak privlačnost Dubai svake godine Uvozi svaku vrstu proizvoda više od 17 milijardi Američkih dolara, bez devizne kontrole, kvote i u svijetu najbogatija regija povoljan geografski položaj čini u Dubai na predstaviti svijetu najpovoljnija ulaganja i trgovinu entrepot. Prijevoz dostava volumen na drugom mjestu na svijetu, luka propusnost rangiran kao četvrti u svijetu. Dubai je postao svjetski najpovoljnija ulaganja i trgovinu entrepot.

4 dobre odnose s Kinom u posljednjih nekoliko godina, obim trgovine između Dubaiju i Kine drastično se povećao i bilateralnu trgovinu Premašio 20 milijardi američkih dolara. Kina je suradnju s UAE u području ekonomske i trgovina raste, i Kina pridaje veliku važnost u Dubai u regiji bliskog istoka, posebno u UAE. Nakon 35 godina japanske okupacije Dubai tržišta, kineske robe postupno poduzeli najveći udio na tržištu sa svoje niske cijene, zamjene Japan je pozicija. Dubai je postao veliko tržište za kineske robe u regiji.

5 trenutna situacija industrije u Kini Bliskoistočne regije je svjetski najveći plastične sirovine obrada, Računovodstvo za 80% globalnog tržišta; industrija plastike je postao najbrže rastuće industrije na Bliskom Istoku. Potražnja dolazi uglavnom iz industrijske gradnje i sve veći broj stanovnika i Potrošnja.

6 situacija stranih ulaganja kako bi se privući investicije, Dubai formulirano puno preferencijalnih pravila, ukinuti porez i trošarinu i privlači globalni investitori s gotovo tax-free trgovina otvaranje politike.