Hebei Sanqing Machinery Manufacture Co., Ltd.

Za Ice Pop cijevi, plastične bočice, kugle loptice, kante Jerry

Dom > Novosti > Sadržaj
Ušteda energije utjecaj Ekstrudiranja udarac Moulding stroj
- Mar 20, 2018 -

Energija spas ekstrudiranje puhati otpreska stroja može se podijeliti na dva dijela: jedan je dio snaga, a drugi je dio grijanje.

Ušteda energije dio energije: Većina korištenja inverter energetski štedljivi način je spasiti motora energetske potrošnje, kao što je stvarna snaga motora je 50Hz, i u proizvodnji zapravo samo trebate 30Hz dovoljno proizvodnje, te višak energije je uzalud, inverter je mijenjati izlaznu snagu motora kako bi se postigla ušteda energije utjecaj. Grijanje dio ušteda energije: grijanje dio ušteda energije je uglavnom koriste elektromagnetske grijača ušteda energije, ušteda energije iznosi oko 30% - 70% starog otpora prsten.

1. u odnosu na otpor grijanje, Elektromagnetski grijača više nego slojem izolacije, Toplinska učinkovitost povećana.

2. u usporedbi s grijanjem otpora, elektromagnetska grijač izravno djeluje na materijal cijevi grijanja, smanjenje prijenosa toplinske gubitak topline.

3. u usporedbi s otpor grijanje, grijanje brzina elektromagnetskog grijač brže nego jednu četvrtinu, smanjuje vrijeme grijanja.

4. u usporedbi s otporom grijanje grijanje brzina elektromagnetskog grijača, efikasnosti proizvodnje se povećava, tako da je motor u Zasićenje, kako bi to bila manja, velike snage i niske potražnje uzrokovan gubitka napajanja. Gore navedene četiri točke lete kao što su Elektromagnetski grijači, zašto udarac strojeva ušteda energije do 30% - 70% razloga.