Hebei Sanqing Machinery Manufacture Co., Ltd.

Za Ice Pop cijevi, plastične bočice, kugle loptice, kante Jerry

Dom > Novosti > Sadržaj
Ugovor Plan dizajna i temeljno načelo plastične udarac Moulding stroj
- Mar 20, 2018 -

Automatska klima prsten je on-line real-time kontrolu sustava i sustava kontrolira nekoliko motora raspoređenih na vjetru prsten. Hlađenje zraka šalje ventilator koji dobija svaki kanal nakon stalni pritisak vjetra prsten vjetar komore. Motorni pogon ventila za otvaranje i zatvaranje pokret da biste prilagodili veličinu tuyere i klima jedinice, promijeniti kalup glave iz filma smještati učinak hlađenja, a zatim kontrolirati debljina folije, iz kontrole procesa, promjene debljine filma i Motorika je Nije pronađen između jasno kontakt, nisu iste debljine filma i ventil nije isti smjer promjena debljina i kontrolu procesa nelinearno nepravilne promjene, svakog podešavanja ventila na susjedne točke je vrlo velik, a na Podešavanje je histereza, tako da vrijeme nije isto jedni s drugima, visok stupanj nelinearnosti, jaka spojka, vremenski promjenljiva i kontrolu da sudim kvalitativni sustav, njegov točan matematički model se ne može utvrditi, čak i ako je osnivanje matematičkog modela, ali isto tako vrlo neuredan, teško riješiti, što rezultira nema praktične vrijednosti i tradicionalne kontrole kontrole modela više učinkovite kontrole, ali vrlo nelinearna, nije im se sudi, neuredan odgovor informacije kontrolirati učinak je vrlo slaba i ni nemoćni. Imajući u vidu ovo smo odabrali Blur algoritam. To je vrlo dobar za promjenu parametara sustava metodom mijenjati zbunjen kvantizacija faktor.

Princip:

Planiranje izbor metode dvostruke utičnice, automatske vjetar prsten tijekom koje inferiornosti volumena stabilnosti, uz vjetar opseg podijeljen u nekoliko vjetar uz kanale, svaki zračni kanal od strane ventilatora komore, ventil, motora i druge komponente, u motorni pogon ventila za podešavanje otvor ventilacije, kontrolirati veličinu volumena svaki vjetar.

U procesu kontrole, debljina tankog filma je otkriti mimo debeli Sonda i prenosi na računalo računalo uspoređuje debljina signala sa jednolike debljine u to vrijeme, i udarac moulding stroj djeluje prema na debljina pogreške i na trend krivulje promjene, kontrola količina i sa motornim pogonom ventila za pomicanje, kada je film debljine, motor se kreće, na tuyere je mali; Naprotiv, motorni obrnutog kretanja u tuyere povećava, kroz mijenja opseg prsten vjetar veličina svake točke klima jedinice, prilagođava svakoj točki brzine hlađenja, uzrokuje tanki film poprečni debljina pogrešku na kontrolu u skalu politike.